fbpx

Pensiunea “KANT” este situata in Orasul de Jos al Sibiului, reprezentand cea mai veche parte a cetatii care dateaza din anul 1292 si la doar cativa metri de Orasul de Sus care este reprezentat astazi cele trei piete: Mare, Mica, Albert Huet dar si Podul Minciunilor, Palatul Brukenthal, cat si celelate puncte de atractie turistica de care va puteti bucura. 

Sibiul are povesti aparte si o istorie unica, care se pot observa usor in tot ceea ce inseamna orasul: arhitectura, cultura, locuri si oameni. Din anul 2017 noi ne-am propus sa contribuim la aceasta poveste, prin a oferi servicii la standarde de inalta calitate pentru persoanele care ne vor trece pragul.

Pensiunea “KANT” va pune la dispozitie sase camere, cu un design elegant inspirat din perioada marilor clasici cu elemente de mobilier din lemn masiv care se imbina armonios cu celelalte elemente de design creand un mediu relaxant si odihnitor, plin de eleganta

Servicii
DISCOVER NEWS UPDATE

Cazare

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat şi includ o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde. Camerele au baie privată cu duş. Pentru mai mult confort, aveţi la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Mic dejun

La micul dejun vă puteți bucura de produse tradiționale din zona Sibiului, datorită faptului că in 2019 orașul Sibiu a fost ales ca și Regiune Gastronomică Europeană.

Nota Booking

Această notă redă satisfacția celor care ne-au trecut pragul în tot acest timp, dar și faptul că încercam sa îndeplinim la cel mai înalt nivel promisiunea de a oferi servicii de calitate clienților noștri.

Locatie

kantsibiu@gmail.com

Tel.: +40 786 980 487

Luni - Sambata: 8:00 am – 10:00 pm

Duminica: 8:00 am – 8:00 pm